Installatie

Hoe installeer ik mijn Super B lithium accu?

Bekijk nu de Super B installatie video's

Voor de correcte werking van Super B accu’s is het belangrijk dat de producten op de juiste manier worden geïnstalleerd. Om je hier mee te helpen heeft Super B enkele installatie video’s voor de Nomada en Epsilon lithium batterijen gemaakt. Deze video’s vind je onderstaand.

Heb je nog andere vragen over de installatie van Super B producten? Wellicht staat het antwoord al tussen de meest gestelde vragen (FAQ). Wil je extra deskundig advies bij de installatie van onze professionals? Aarzel dan niet om ons te contacteren via de contact pagina.

Super B Epsilon instaleren

Installatie automotive

Connectie met bluetooth maken

Super B Nomada instaleren

Super B Nomada parallele configuratie

Super B Nomada serie configuratie

Instaleren van de Battery Interface Box (BIB)