Support

Support

Op deze pagina vind je alle support vanuit Duxe voor Super B producten

Support nodig? Wij bij Duxe helpen je graag verder! Ben je benieuwd naar de voordelen van de lithium ijzerfosfaat (LiFePO4) accu’s van Super B jou kunnen bieden? Bekijk dan de pagina technologie. Wil je een Super B lithium start accu voor jouw motorfiets kopen? Of ben je op zoek naar een LiFePO4 accu voor jouw camper of zeilboot? In onze online shop vind je een compleet overzicht van de Super B lithium batterijen en accessoires.

Weten wat onze voorwaarden zijn voor de verzending en betaling van bestelde Super B producten? Die vind je terug op de pagina Voorwaarden verzenden en betalen. De voorwaarden voor garantie van Super B producten vind je hier.

Heb je net een Super B LiFePO4 accu aangeschaft en wil je weten hoe je deze moet instaleren? Kijk dan snel op onze pagina installatie, hier vind je een compleet overzicht met installatie video’s van de Super B lithium batterijen en accessoires. Heb je nog andere vragen? Wellicht staat het antwoord al tussen de meest gestelde vragen (FAQ). Vind je jou vraag en antwoord daar niet tussen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via de contact pagina. De professionals van Duxe Engine Works helpen je graag verder!