Over Super-B

Hoogwaardige lithium batterijen van Nederlandse makelij

Over Super B

Innovatief, betrouwbaar & veilig

Het Nederlandse Super B heeft ruim 13 jaar ervaring met het ontwikkelen van hoogwaardige lithium accu’s. Bij Super B staat innovatie, betrouwbaarheid en veiligheid centraal. Door de technologie van lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4 of LFP) zijn de batterijen van Super B geschikt voor verschillende toepassingen:

Super B batterijen voor camper

Betrouwbare camper accu voor optimale vrijheid en comfort

Lithium accu’s voor campers hebben als belangrijkste voordeel dat ze een stuk lichter zijn dan loodzuur accu’s (tot wel 50 kg lichter). Erg belangrijk voor campers die onder de 3500kg moeten wegen. Ook de korte laadtijd (2 uur) en het volledig ontladen van de LiFePO4 accu, zonder schade te veroorzaken aan de accu, zijn een belangrijk voordeel. In tegenstelling tot standaard camper accu’s hebben de lithium Super B accu’s een veel langere levensduur, je kunt ze met gemak tot 5000 keer laden en ontladen. Ben je op zoek naar een Super B accu voor jouw camper? Dan zijn de Super B Epsilon 90 en de Super B Nomia de geschikte Super-B producten.

Super B batterijen voor pleziervaart

Betrouwbare accu voor duurzame energie op het water

De LiFePO4 batterijen van Super-B zijn uitermate geschikt voor pleziervaart! De Super-B boot accu’s verzorgen geruisloze schone energie voor al uw apparatuur aan boord. Door de Lithium-Ijzerfosfaat technologie zijn de accu’s van Super B veiliger (Ijzerfosfaat kan geen vlam vatten) en betrouwbaarder dan standaard batterijen. Daarnaast gaan ze ook nog eens een stuk langer mee, waardoor u met een gerust hart het water op kunt. Bent u op zoek naar een accu voor uw zeilboot, sloep of plezierjacht? Dan passen de Super B Epsilon 90 en de Super B Nomia het beste. 

Super B batterijen voor sportauto’s

Lichtgewicht en compacte accu voor optimale prestaties

De Super B lithium start accu’s Andrena en Mason zijn uitermate geschikt voor sportauto’s. Startbatterijen voor sportwagens moeten vooral licht en krachtig zijn en dat zijn precies de sterke punten van deze Super B accu’s. Maar ook de betrouwbaarheid van de startaccu’s is een belangrijk pluspunt. Zo worden de Super B lithium batterijen al jaren met succes gebruikt in de 24 uur van Le Mans en de Dakar-rally.

Super B batterijen voor motorfietsen

Lichtgewicht en compacte accu voor optimale prestaties

Ten opzichte van standaard loodzuur accu’s zijn de lithium batterijen van Super B een stuk lichter (bijna 70%). Een belangrijk voordeel wanneer iedere kilo telt. De Super-B Andrena en Mason startbatterijen beschikken tevens over hoge ontlaadstromen waardoor motorfietsen met gemak worden gestart. Een Super-B lithium startbatterij voor jouw motorfiets kopen? Bezoek dan onze shop.